Tokom 2021. godine, započeta je II faza izgradnje u Staroj Pazovi. U planu je proširenje skladišnih kapaciteta za dodatnih 5000 t.

Ultra Low Oxygen (ULO) hladnjača u Staroj Pazovi predstavlja jedan od najsavremenijih objekata u svetu za skladištenje i manipulaciju jabuka. Princip funkcionisanja zasniva se na smanjenu temperature i povećanju relativne vlažnosti vazduha, kako bi se sačuvala svojstva jabuke bez hemijskih intervencija.

Novi kapaciteti posedovaće najsavremeniju liniju za kalibraciju i pakovanje jabuka, kao i hidrocooler kojim se temperatura voća vodenim hlađenjem prirodno spušta na 2 stepena, čime se zadržava svežina voća.

Izgradnja je planirana u 3 faze, ukupnog kapaciteta 5.000 t i površine 7.200 m2 (upravna zgrada, prostor za kalibraciju i pakovanje i rashladne komore).
Hladnjača se nalazi 30 km od zasada voćnjaka, čime je ceo proces proizvodnje zaokružen, vreme transporta voća od trenutka branja do skladištenja maksimalno skraćeno i kontrolisano.

Na ovaj način kupcima nudimo najbolji kvalitet i dostupnost nekih vrsta jabuke i do 12 meseci, bez gubitaka kvaliteta ploda.